GROEPSVERBLIJF 'DE BUITENRUIMTE'

Midden op het Brabantse platteland staat de Buitenruimte, een houten gebouw van ca 50 m2 dat dient als werk-, speel-, deel-, leer-, inspiratie- en ontspanningsplek voor maximaal 14 personen.
De Buitenruimte kan gehuurd worden voor een uur, een dagdeel of een dag, doordeweeks en in het weekend, in elk seizoen (buiten de schoolvakanties).

De comfortabele, lichte ruimte wordt verwarmd met een pelletkachel en is voorzien van een wastafel om handen en theekopjes te wassen. Het toilet bevindt zich in het Tuinhuis (zie Gastverblijf).
WiFi verbindt je met de rest van de wereld, de weilanden en akkers rond de Buitenruimte verbinden je met het landelijke leven en de natuur.

Natuurlijk zijn er thee en koffie en voor een lunch kan gezorgd worden, afgestemd op jouw smaak en budget.

Om een idee te krijgen van wat er in de Buitenruimte zoal gebeurt: yogalessen op woensdagochtend, theaterrepetities op dinsdagavond, een trainingsbijeenkomst voor 15 personen, een dagworkshop Opstellingen met verzorgde lunch, de try out van een toneelvoorstelling, een interactieve lezing, een filmvertoning met nabespreking, een mindfulness stiltedag. Bij voorstellingen en lezingen past er een publiek van ongeveer 25 personen in de ruimte.

Wil je meer weten over gebruik van de Buitenruimte of heb je suggesties? Neem contact met mij op via info@deveroovering.nl of 06-23956027.

 
werkruimte gastverblijf
 
werkruimte gastverblijf
 
werkruimte gastverblijf
 
werkruimte gastverblijf