GASTVERBLIJF 'HET TUINHUIS'

Het is lastig om na een gesprek vol stof tot nadenken en -voelen direct terug te keren naar huis of werk. Stof heeft tijd nodig om neer te dwarrelen, inzicht moet rijpen. Dan helpt het om een wandeling of fietstocht te maken, een boek ter hand te nemen, in stilte te zijn, te schrijven of slapen.

Misschien verlang je naar een plek om je te kunnen concentreren op het schrijven van een boek of scriptie, het uitwerken van een prille droom of concreet ondernemingsplan, om te tekenen, muziek te maken, te fotograferen of mediteren.

Het Tuinhuis kan die plek voor jou zijn. Je hebt deze kleine woning geheel tot je beschikking. De keuken en het terras kijken uit op weide- en akkerland, kippen en schapen. De inrichting van het Tuinhuis is niet luxueus,wel comfortabel. Het Tuinhuis beschikt over douche en toilet, een keuken met fornuis en koelkast, een woonkamer en een slaapzolder met tweepersoonsbed (losse matrassen). Er is geen TV, wel wifi en een muziekinstallatie. Huisdieren kunnen helaas niet in het Tuinhuis verblijven.

Het vlakbij gelegen, schilderachtige stadje Ravenstein biedt diverse eet- en cateringmogelijkheden, een supermarkt en andere winkels. De omgeving is rijk aan cultuur en wandel- en fietsroutes. Kijk eens op http://www.maasmeanders.nl/. De Maas en uiterwaarden liggen aan je voeten. Maar je bent ook dicht bij het treinstation van Ravenstein (15 minuten lopen) en de snelweg (A50). Om een indruk te geven: Rotterdam - Ravenstein 70 minuten,  Amsterdam - Ravenstein 70 minuten, Zwolle - Ravenstein 60 minuten, Maastricht - Ravenstein 80 minuten. 


GASTVERBLIJF & GOED GESPREK (G&G)

Het kan zijn dat je niet alleen behoefte hebt aan een goed gesprek, maar ook aan stilte, tijd en ruimte om tot jezelf te komen.
Soms vormt je thuissituatie een bron van onrust en zorgen en is het heilzaam om daar even, al is het maar voor een dag, vandaan te zijn. Ik bied je de mogelijkheid van een verblijf in mijn Tuinhuis gecombineerd met één of meer coachingsgesprekken. Jij bepaalt de duur van het verblijf, het ritme en de vorm van onze samenwerking. Het gesprek kan al wandelend plaats vinden, maar we kunnen ook kiezen voor een combinatie van gesprek, lichaamswerk, geleide meditatie en passende kleine opdrachten.
Dit arrangement heeft de naam G&G (Gastverblijf & Goed Gesprek) en kun je individueel boeken, maar ook met tweeën (echtpaar, ouder en kind, vrienden). Als je met tweeën komt heb ik een goed gesprek hebben met jullie samen en/of met ieder apart. 

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden en prijzen van een verblijf of G&G arrangement in het Tuinhuis.


De Maas en uiterwaarden

de Maas en Uiterwaarden vlakbij

 
 
Keuken

Woonkamer

Slaapzolder

uitzicht op de wei (links Tuinhuis) met blije, biologische kippen en soms 'n schaapje of twee