GROEPSVERBLIJF 'DE BUITENRUIMTE'

Midden op het Brabantse platteland staat de Buitenruimte, een houten gebouw van ca 50 m2 en een ideale werk-, speel-, deel-, leer-, inspiratie- en ontspanningsplek voor 10-12 personen.
De Buitenruimte kan gehuurd worden voor een uur, dagdeel of dag, doordeweeks en in het weekend, in elk seizoen (buiten de schoolvakanties).

De comfortabele, lichte ruimte wordt verwarmd met een pelletkachel en is voorzien van een wastafel om handen en theekopjes te wassen. Het toilet bevindt zich in het Tuinhuis (zie Gastverblijf). Een whiteboard en beamer behoren tot het inventaris.
WiFi verbindt je met de wereld, het groene landschap rond de Buitenruimte brengt je dichtbij de natuur.

Natuurlijk zijn er thee en koffie (met lekkernijen) en voor een lunch kan gezorgd worden, afgestemd op jouw smaak en budget.

Om een idee te krijgen van wat er in de Buitenruimte zoal gebeurt: yogalessen; theaterrepetities; scholingsdagen en teamsessies met de mogelijkheid van een wandeling voor 'n frisse neus en ruime blik; een dagworkshop Qi Gong met verzorgde lunch; de try out van een toneelvoorstelling; een interactieve lezing; filmvertoning met nabespreking; een Mindfulness stiltedag. Bij voorstellingen en lezingen past er een publiek van ongeveer 25 personen in de ruimte.

Wil je meer weten over gebruik van de Buitenruimte of heb je suggesties? Neem contact met mij op via info@deveroovering.nl of 06-23956027.
    

 
werkruimte gastverblijf